diverse skabe,eller nyt køkken til hjemmet​

Hos OT Skabe A/S i Vordingborg har vi specialiseret i køkkenskabe, men også mange andre skabe til boligen som for eksempel bryggerset, garderoben eller badeværelset.

Vi tilbyder både nye køkkenskabe og nye fronter, skuffer og supplerende skabe samt bordplader til eksisterende køkkener. De leveres naturligvis efter mål. Vi tilbyder køkkenløsninger til boliger på blandt andet Sydsjælland, Falster og Møn.

Vælg laminat, højglans eller ask til dine køkkenskabe

Vi har et bredt udvalg af køkkenskabe, og de kan være i materialer såsom laminat, hvid højglans og ask, herunder massive fyldningslåger. De kan leveres med integreret greb eller med en grebsløsning.

Dertil kommer, at vi kan tilbyde softluk. Vi kan også tilbyde softluk til de fleste eksisterende skuffer og låger, hvis du ikke ønsker at udskifte de nuværende skabe.​

Vi kan levere nye køkkenskabe til nybyggeri, men vi leverer ofte til ældre boliger, hvor det gamle køkken er slidt og utidssvarende.

Det kan også ske, at folk bare vil have et andet køkken. Folk stiller større krav til deres køkkener, bryggerser og badeværelser, end de måske gjorde i 70'erne. I dag skal de være rummelige, hyggelige og funktionelle, men samtidig pæne, flotte og moderne.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på skabe

Kontakt os gerne for at høre mere om køkkenskabe og køkkenløsninger eller om skabe til andre steder i hjemmet, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 55 37 70 58. Eller du kan skrive til info@otskabe.dk.​

✔️ 30 års erfaring

✔️ Lokal kvalitet

✔️ Uddannet personale

✔️ Stolthed i arbejdet

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

OT Skabe​ A/S

Broværket 1-3
​4760 Vordingborg​

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 55 37 70 58

E-mail: info@otskabe.dk

CVR: 10031966​​

Åbningstider:

Man-Fre. 10-16 

lørdag  lukket

anden aftale kan laves